Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Tiedotus Juniorit

Pelaajat mukaan tukemaan junioritoimintaa: EM 2017 Projekti.

Nyt valmennetaan Junnut MM kisoihin 2018!!! [2014-06-23 11:18:49]

Kasvatetaan yhdessä tulevaisuus

Juniorit ovat tulevaisuus. Näin on myös bridgessä (bridgessä 25 vuotiaat ja alle).
Kilpabridge joutuu nykyään kilpailemaan todella laajan harrastusrintaman kanssa nuorten mielenkiinnosta. Yksi suuri tekijä bridgen eduksi ovat kansainväliset kilpailut ja mahdollisuus päästä edustamaan maataan.

Suomi on lähettänyt juniorijoukkueita kautta aikain osallistumaan PM ja EM kilpailuihin. Paikkaa MM kilpailuissa ei ole vielä saavutettu. Junioritoimikunta teki kunnianhimoisen tavoitteen: Suomi MM kisoihin! Joukkueemme voi päästä MM kilpailuihin, kunhan valmennukseen ja harjoitteluun suhtaudutaan vakavasti ja suunnitelmallisesti.

Syntyi EM 2017 projekti (*kts. PDF liite). Tämän projektin läpiviemiseksi tarvitaan enemmän resursseja kuin mitä SBL pystyy junioritoimintaan vuosittain varaamaan. Kokonaistarve liiton normaalin junioribudjetin lisäksi olisi vuoteen 2018 asti noin 18 500 euroa.

Rahoitusta on haettu ulkopuolisilta rahoittajilta. Tämän hetken tilanne on se, että ulkopuoliset tukijat ovat luvanneet 6000 euroa, mikäli lajiyhteisömme (kerhot ja pelaajat) lähtevät omalta osaltaan mukaan projektiin. Tavoite on kerätä kerhojen pelaajilta 10 000 euroa seuraavalla tavalla.

Kerhot nostavat kerhoiltojensa pelimaksun väliaikaisesti normaalia maksua 1€ korkeammaksi (kaikilta pelaajilta). Tämä summa tilitetään EM 2017 projektille. Alustavien laskelmien jälkeen on arvioitu, että summan kokoon saamisessa menee noin 6kk. Tämä tietysti vaatii, että suurin osa pelaajista on mukana hankkeessa (60 %). Vihreää valoa hankkeelle ovat alustavasti näyttäneet maamme suurista kerhoista jo mm. AV, B-19, B-55, Salon BK ja Vasa BK.

Kerhojen osalta projekti alkaa 1.9.2014 ja jatkuu tavoitteen täyttymiseen asti. Maksujen tilitykset kerho voi tehdä haluamassaan aikataulussa, mutta 1kk väli on kuitenkin suositeltava, jotta kokonaismäärän kertymistä on helpompi seurata.

Ilmoita kerhosi mukaan projektiin liiton verkkosivujen ilmoittautumisohjelmassa.


Projektin toteutuminen on ensiarvoisen tärkeää. Uskottava maajoukkuetoiminta kasvaa koko lajin uskottavuudeksi. Tästä hyvinä esimerkkeinä ovat mm. Israel ja Puola, joissa on panostettu juniorien maajoukkueettomintaan ja saavutettu erinomaisia tuloksia koko lajin rintamalla.

Tilitykset tehdään liiton tilille:
Nordea FI11 1548 3000 1004 96
EM 2017 projektin viitteellä: 6017

Lähtekää kaikki mukaan!

Terveisin
Hulda Ahonen
toiminnanjohtaja SBL

Päivitetty: 2014-06-23 11:18:49

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle