Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: SM-kilpailut Tiedotus

SM joukkuekilpailu 2015

Piirien mestaruudet ratkotaan jo 7.2.2015! Kokoa ja ilmoita joukkueesi mukaan! [2015-01-16 11:25:22]

Tiedote pelaajille!

SM-JOUKKUEKILPAILU 2015

Piirien joukkuemestaruuksista pelataan lauantaina 7. helmikuuta kello 11 alkaen. Tarvittaessa kilpailu jatkuu sunnuntaina 8. helmikuuta. Kilpailut toimivat samalla SM-joukkuekilpailun semifinaalien karsintana. Joukkueissa saa olla 4-6 pelaajaa, joiden tulee olla SBL:n jäsenkerhojen jäseniä. Joukkue voi pelata missä tahansa piirissä, johon kuuluu vähintään kaksi joukkueen jäsentä. Jos kaikki pelaajat ovat eri piireistä, se voi pelata missä tahansa niistä. Pelaaja, joka on nimetty toisessa piirissä karsivaan joukkueeseen tai jolla on oikeus suoraan semifinaalipaikkaan, saa pelata oman piirinsä kilpailussa joukkueessa, joka pelaa vain piirin mestaruudesta. Piirin mestaruuskilpailussa on pelattava vähintään 48 jakoa.

SM-joukkuekilpailun semifinaaliin pääsee noin puolet piirimestaruuskilpailuihin osallistuneista joukkueista. Vuoden 2014 mestarijoukkue on oikeutettu suoraan semifinaalipaikkaan. Piirimestaruuskilpailun kilpailunjohtaja ilmoittaa piirin osallistujamäärän Timo Sairaselle lauantaihin kello 12:00 mennessä. Kaikkien piirien tiedot saatuaan Timo laskee piirien kvootit ja ilmoittaa kilpailunjohtajille piirin saamien semifinaalipaikkojen lukumäärän.

Semifinaalit pelataan kahdessa paikassa, joista toinen on Helsingin Bridge Areena ja toinen Tampereen Ruotsalainen Klubi. Semifinaalilohkoja on neljä, joissa kaikissa on 6, 8 tai 10 joukkuetta. Semifinaalissa pelataan 16 – 20 jaon ottelut maksimijakomäärän ollessa kuitenkin 112 jakoa. Tänä vuonna välierissä on Bridge Areenalla kaksi tai kolme, ja Tampereella yksi tai kaksi karsintaryhmää. Joka tapauksessa välieräryhmiä on neljä, joista jokaisesta pääsee kaksi parasta finaaliin. Välierät pelataan 7.-8. maaliskuuta kaksipäiväisenä kilpailuna.

Finaaliin mukaan pääsee 8 joukkuetta. Finaalissa pelataan 20 jaon ottelut. Finaali pelataan Bridge Areenalla kaksipäiväisenä 18.-19. huhtikuuta.

Pelimaksut:

- Piirinmestaruuskilpailun pelimaksu on 60 euroa / joukkue
- Semifinaalin pelimaksu on 130 euroa / joukkue
- Finaalin pelimaksu on 160 euroa / joukkue.

Pelipäivät:

- Piirimestaruuskilpailut pelataan 7. helmikuuta 2015 (yksi tai kaksipäiväisenä, mikäli kaksipäiväinen laita maininta Bilboon)
- Välierät pelataan 7.-8. maaliskuuta 2015 (kaksipäiväisenä)
- Finaali pelataan Bridge Areenalla kaksipäiväisenä 18.-19. huhtikuuta 2015 (kaksipäiväisenä)


Jakakaa tietoa ja kannustakaa kilpakumppaneitannekin osallistumaan. Mitä enemmän piirissä on osallistujia, sitä enemmän sieltä on myös jatkopaikkoja!

Hyviä pelejä toivottaen:

Hulda Ahonen & Timo Sairanen

Päivitetty: 2015-01-16 11:25:22

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle