Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Tiedotus

Lehdistötiedote Suomen Bridgeliiton ja Majatalo Onnelan yhteistyön aloittamisesta.

[2015-02-25 12:21:50]

LEHDISTÖTIEDOTE 17.2.2015

Suomen Bridgeliitto ja Majatalo Onnela aloittivat yhteistyön junioritoiminnan merkeissä

Suomen Bridgeliitto (SBL) ja Majatalo Onnela avasivat yhteistyönsä bridgen nuorten valmennusryhmän aloitustapaamisen yhteydessä Tuusulassa 14.2.2015.

Älypelin valmennusryhmä nuorille (alle 26 vuotta) on pitkäaikainen vuoden 2017- EM kilpailuihin tähtäävä projekti, jonka rahoitukseen Majatalo Onnela osallistuu. Suomen nuorten maajoukkue on viimevuosina menestynyt hyvin, mutta valmentautumiseen tarvitaan jämäkkyyttä ja ammattitaitoa, jotta Euroopan, ja maailman huippu saavutettaisiin. Ensimmäinen valmennustapaaminen ja samalla projektin julkaisutilaisuus pidettiin pääyhteistyökumppanin tiloissa Tuusulan Onnelassa.

Projektia oli Suomen Bridgeliiton puolelta avaamassa toiminnanjohtaja Hulda Ahonen, joka korosti puheessaan yhteistyökumppaneiden tärkeyttä ja yhteishengen voimaa. Myös SBL:n puheenjohtaja Jarmo Laakso kannusti nuoria pelaajia projektin alkajaisiksi.

Majatalo Onnelan johtaja Ture Tähtinen osallistui tilaisuuteen ja jakoi junioriryhmälle sponsorikassit, joissa oli tarvikkeita viikonlopun ja pelimatkojen varalle. Hän totesi, että Tuusulan Onnela sopii suurten ajatusten, ja ehdottomasti myös älypelien kehittämiseen mainiosti. Synergia on olemassa. Suuret ajattelijat ovat jo satoja vuosia sittenkin hakeneet innoitusta Rantatien maisemista.

Onnelan ja Bridgeliiton yhteistyöhön kuuluu myös Ruskaturnaus, joka järjestetään Onnelan tiloissa 26.–27.9.2015. Tämän turnauksen päätarkoitus on tuoda bridgenpelaajia yhteen miellyttävässä ilmapiirissä mukavassa miljöössä.
Projektipäällikkönä paikalla oli SBL:n junioritoimikunnan puheenjohtajana toimiva Anni Mäkelä. Paikalla olivat lisäksi päävalmentaja, maajoukkuetason pelaaja, Kari Patana ja avustava valmentaja Seppo Sauvola.

Kilpailutilanteesta johtuen, junioriprojektin nuoret voivat vuosien aikana hieman vaihdella. Avausviikonlopun tapaamiseen osallistui kahdeksan junioria: Aleksi Aalto, Antti Aimala, Vesa Fagerlund, Hermanni Huhtamäki, Oskari Koivu, Maria Mylläri, Tatu Sammalisto ja Väinö Törnroos.

Vastaan mielelläni kyselyihin.

Hulda Ahonen
Suomen Bridgeliitto ry


Yhteystietoja:

Hulda Ahonen
toiminnanjohtaja
Suomen Bridgeliitto ry
040-8476196
executive.officer@bridgefinland.fi
www.bridge.fi

Ture Tähtinen
Johtaja
Majatalo Onnela
400-455414
Rantatie 34
04310 Tuusula
ture.tahtinen@onnela.com
www.onnela.com

Suomen Bridgeliitto ry
www.bridge.fi
(Valon jäsenjärjestö)

Päivitetty: 2015-02-25 12:21:50

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle