Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: SM-kilpailut Tiedotus

SM joukkiksen semifinaalit pelataan Helsingissä ja Tampereella

[2016-10-25 12:06:09]

Ensi viikonloppuna selviävät SM-joukkuekilpailun semifinaaleihin pääsevät joukkueet. Semifinaaliin otetaan kahdeksalla jaollinen määrä joukkueita siten, että semifinaaliin pääsee noin puolet piirimestaruuskilpailuissa pelanneista joukkueista. Edellisen vuoden mestarijoukkue on oikeutettu suoraan semifinaalipaikkaan.

Muistutuksena, että koko joukkue on oltava ilmoitettuna ennen piirikilpailun alkua, ennakkoilmoittautumisen yhteydessä! Myöhemmin, ei joukkuetta enää voi täydentää.

Semifinaalit pidetään kahdella paikkakunnalla, Helsingin Bridge Areenalla ja Tampereen Svenska Klubbenilla. Semifinaali on kaksipäiväinen.

Jatkoon päässeet joukkueet ja niiden sijoituspaikat selviävät kuitenkin vasta piirien mestaruuksien jälkeen. Millekkään jatkoon päässeistä joukueista ei ole suoraa paikkaa kummallakaan pelipaikkakunnalla. Puolet jatkoonpääsijöistä sijoitetaan lohkoihin tasaisesti AP-listauksen mukaan ja loput sijoitetaan matkustusmäärät minimoiden lohkoihin.

Helsingissä pelataan 2-3 lohkoa ja Tampereella 1-2 lohkoa. Lohkojaot ilmoitetaan viimeistään tiistaina 1.11.2016 liiton verkkosivuilla.

- Hulda Ahonen -

Päivitetty: 2016-10-26 10:37:53

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle