Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Juniorit Tiedotus

Muutoksia SBL juniorivalmennukseen

Vesa Fagerlund ottaa päävastuun junioreiden valmennuksesta. [2016-12-19 14:46:46]

SBL:n hallitus hyväksyi syksyn kokouksessaan uuden suunnitelman juniorivalmennuksen toteuttamiseksi. Juniori-ikäisiä ovat vuonna 2017 1.1.1992 ja sitä myöhemmin syntyneet pelaajat.

Tavoitteena on kehittää ja organisoida junioreiden valmennusta entistä paremmin. Jokainen Suomen Bridgeliiton juniori, joka on kiinnostunut osallistumaan juniorimaajoukkueen toimintaan, voi hakea mukaan valmennusryhmään. Valmennusryhmään kuuluminen ja sen asettaminen vaatimusten täyttäminen ovat edellytyksiä juniorimaajoukkueeseen ja ulkomaisiin tapahtumiin pääsemiseksi.

Valmennusryhmä linjaa, että tärkeimpänä edellytyksenä valmennusryhmään pääsemiseksi on oma motivaatio kehittyä ja harjoitella. Kaiken tasoiset voivat pyrkiä mukaan. Valmennus alkaa 16.1.2017, ensimmäisellä virallisella harjoitteluviikolla.

JUNIORI! ILMOITTAUDU valmennusryhmään 9.1.2017 mennessä Vesa Fagerlundille sähköpostilla osoitteeseen fagerlundvesa(ÄT)gmail.com. Tutustukaa valmennussuunnitelmaan ja ryhmän harjoitteluvaatimuksiin allaolevasta PDF-tiedotteesta. Ilmoittautuessanne, liittäkää mukaan vastauksenne valmennustiedotteesta löytyvään Aloituskyselyyn.

Junioreita on lähestytty asiasta suoraan sähköpostilla. Mikäli olet SBL:n juniori-ikäinen pelaaja ja ET OLE SAANUT viestiä aiheesta, LAITA viipymättä viesti, jossa on sähköpostiosoitteesi ja muutkin tietosi osoitteeseen junior(ÄT)bridgefinand.com. Jos olet alaikäinen, laita myös huoltajan sähköinen yhteystieto mukaan.

Hyvää juniorivuotta 2017!

- Hulda Ahonen

Päivitetty: 2016-12-19 14:46:46

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle