Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Tiedotus Juniorit

Juniori valmennusryhmä aloitti toiminnan 16.1.2017

[2017-01-20 09:00:46]

Juniori valmennuksen ideana on auttaa halukkaita junioreita kehittymään paremmiksi pelaajiksi ja kehittää kokonaisvaltaisesti Suomen junioreita. Junioreiden päävalmentaja toimii Vesa Fagerlund.

Juniori valmennus ryhmään ilmoittautui mukaan
Oskari Koivu,
Hermanni Huhtamäki,
Aapo Nieminen,
Tatu Sammalisto,
Aleksi Aalto,
Arttu Keisala,
Samu Tuomi ja
Maria Mylläri.

Lisäksi Erik Hansson saattaa osallistua joihinkin viikkoharjoituksiin, vaikka ei aio edustaa Suomea.

Kaikkien ryhmäläisten on harjoiteltava kolme kertaa BBO harjoituksissa kahden viikon aikana. Harjoittelussa auttaa päävalmentajan lisäksi apuvalmentajat Antti Aimala ja Seppo Sauvola.

Valmennukseen sisältyy myös viikonloppu leirejä, joista ensimmäinen järjestetään Eerikkilän Urheiluopistolla 3-5.2.2017.

Junioreilla on myös mahdollisuus päästä osallistuun kilpailuihin ulkomailla. Kansainvälisistä kisoista White House Juniors Amsterdam, Hollanti 26-31.3.2017 sekä PM-kisat Norja, Oslo 13-16.4 ovat keväällä mahdollisesti ohjelmassa. Lisäksi valmennuksessa vaaditaan että jokainen juniori osallistuu Bridgelehden tarjouspaneelin lukijakilpailuun. Joten sieltä voitte vertailla junioreiden tarjousratkaisuja omiinne.

Joukkueen johtajan roolissa toimii Martti Meronen ja tiedottajan roolissa Juuso Fagerlund. Jos olette kiinnostuneita valmennuksesta tarkemmin tai haluatte tukea sitä jotenkin, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä.

-Juuso Fagerlund -

H.A.

Päivitetty: 2017-01-20 09:00:46

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle