Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Juniorit Tiedotus

Junioreiden valmennusleiri järjestettiin 19. – 21.5. Toivolansaaressa Ikaalisissa

Leirille pääsivät paikalle kaikki valmennusryhmään kuuluvat juniorit sekä valmentajat Vesa, Antti ja Seppo. [2017-06-08 14:01:35]

Leiri alkoi perjantai-iltana majoittautumisella. Varsinaisesti ohjelman oli tarkoitus alkaa vasta aamulla, sillä perille päästyämme oli jo melko myöhä. Kun innokkaita kuitenkin löytyi, pelailtiin muutama jako. Lisäksi otettiin selvää kuka on kingi pöytäfutiksessa.

Lauantaina alkoi itse valmennus; parikohtaisesti systeemin läpikäyntiä, pieniä joukkiksia jakoanalyysein sekä lyhyt oppitunti ja leikkimielinen tietovisa avaajan mahdollisuuksista tarjota epätasaisia käsiä.

Tällä kertaa leirillä oli valmistettava myös ruoat itse. Valmentajat pääsivät näyttämään johtamistaitojaan myös keittiössä ja kommelluksitta selvittiin.

Illalla ehdittiin vielä pelata lentopalloa ja käydä rantasaunassa. Valitettavasti Suomen jääkiekkomaajoukkue pilasi muuten niin hienon päivän häviämällä MM-välierässä Ruotsille. Junnut kostavat tämänkin sitten kesän EM-kisoissa Slovakiassa.

Sunnuntaina jatkettiin pelejä aamupalan jälkeen, mutta kotimatkalle päästiin ajoissa. Leiri oli monin tavoin onnistunut. Puitteet olivat erinomaiset, yhdessä oli mukavaa ja jokainen varmasti oppi lisää pelistä.

- Oskari Koivu -

H.A.

Päivitetty: 2017-06-08 14:01:35

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle