Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Tiedotus Liiton asiat

SBL:n maksujen viitenumeroihin muutoksia

Kerhojen maksuviitteet säilyvät entisinä [2019-11-27 12:14:31]

SBL on vaihtanut osan maksuviitteistään. Kaikki nyt tehdyt viitenumeromuutokset liittyvät SBL:n kilpailutoimintaan. Muutoksia on lähes kaikissa kilpailutoiminnan alueilla.

SBL:n pelaajien kannalta merkittävin muutos on BBOFinlandin maksuviitteissä. Jatkossa BBOFinlandin Suomi-turnausten syys- ja kevätkauden maksut suoritetaan eri viitenumerolla. Samoin BBO-liigan ja NFL-liigan osallistumismaksut maksetaan jatkossa eri viitenumeroilla. BBOFinlandin rekisteröitymismaksun viitenumero muuttuu myös. Muita pelaajiamme koskevia viitenumeromuutoksia ovat Helsingin liigan ja Firmaliigan muuttuneet viitteet.

Kerhojen käyttämät maksuviitteet pysyvät pääosin entisinä. Jäsenmaksun, voittopisteiden tilityksen ja muiden maksujen (=MP-kilpailut) viitenumerot eivät muutu. Muutoksia on simultaanien maksuviitteissä. Jatkossa vuoden jokaisella simultaanilla on eri viitenumero. Myös Bridgeliigan osallistumismaksun viitenumero muuttui.

Loput muutokset ovat lähinnä hallinnollisia.

Tehdyn muutoksen jälkeen taloushallinto ja maksuliikenteen seuraaminen on helpompaa, kun maksut voidaan tunnistaa paremmin.


Timo Sairanen
Toimistosihteeri

Fred Sundwall
Taloudenhoitaja

Linkki: SBL:n viitenumerot 27.11.2019 alkaen

Päivitetty: 2019-11-27 12:14:31

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle