Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Tiedotus Kilpailutoiminta

Muutos palkintojen maksukäytäntöihin

[2020-01-07 17:37:03]

Hallitus hyväksyi joulun alla muutoksen palkintojen maksamiseen vuonna 2020.
Vuoden vaihtumisen jälkeen palkinnot maksetaan jälleen kilpailun päätyttyä. Muutoksen mahdollistaa verottajan uusi päätös pienten, alle sadan euron, palkintojen verotuksesta ja niiden ilmoittamisesta tulorekisteriin. Myös palkintojen ilmoittamisen määräaikaa pidennetään.

Vuoden 2020 alusta palkintoa ei tarvitse ilmoittaa, mikäli se ei ylitä sadan euron summaa. Kaikki palkinnot maksetaan henkilökohtaisina, kilpailukohtaisina palkintoina kuten tätä aiemminkin.

SBL maksaa kaikissa SM-kilpailuissa ja itse järjestämissään MP-kilpailuissa palkinnot käteisellä. Mikäli sadan euron raja ylittyy, kerää kilpailunjohtaja tarvittavat tiedot (HeTu ja virallinen nimi) kyseisiltä henkilöiltä ja SBL tekee maksetusta palkinnosta ilmoituksen tulorekisteriin. Ilman vaadittuja tietoja palkintoa luovuteta. Käytännössä tämä koskee liiton kilpailuissa vain Hangon Bridgeviikkoa ja sielläkin vain muutamaa tapahtumaa.

SBL:n simultaanien ja sarjojen palkinnot maksetaan pelaajien tilille. Pelaajat ilmoittavat tarvittavat tiedot (virallinen nimi, tilinumero ja mahdollisesti henkilötunnus) SBL:n tekstiviestipuhelimeen. SBL tekee tulorekisteri-ilmoitukset sata euroa ylittävistä summista.

Kerhojen MP-kilpailujen palkinnot maksetaan käteisellä paikan päällä. Kerho vastaa sata euroa ylittävien palkintojen ilmoittamisesta tulorekisteriin. Myös kerho tarvitsee ilmoitukseensa palkinnon saajan virallisen nimen sekä HeTun. Tarvittaessa SBL auttaa.


- 7.1.2020 - ts -

Päivitetty: 2020-01-07 17:37:03

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle