Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Tiedotus Liiton asiat

SBL:n sopeutustoimet vaikuttavat liiton toimintaan

[2020-05-14 10:51:31]

Covid19 epidemiasta johtuen Suomen Bridgeliitto on muiden urheilujärjestöjen lailla hankalassa tilanteessa kasvokkain tapahtuvan toiminnan lakattua.

SBL:n hallitus on päättänyt sopeutustoimena lomauttaa toiminnanjohtaja Hulda Ahosen kolmen kuukauden ajaksi. Lomautus on täysiaikainen lukuun ottamatta seuraavia työpäiviä:
2.-3.6., 9.6., 23.6., 30.6., 7.7., 28.7, 4.8., 11.8., 17.-19.8. ja 25.8.

Lomautus loppuu 1.9.

Lomautus vaikuttaa hidastavasti tai keskeyttävästi mm. liiton tiedotukseen, hallinnon ja talouden käytännönasioiden hoitoon, operatiiviseen päätöksentekoon, sisäisten suhteiden hoitoon, kilpailutoiminannan jatkon suunnitteluun ja organisointiin, liiton tulevien KV-tapahtumien organisointiin, sekä kansainvälisten toimintojen hoitamiseen.

Työpäivinä toiminnanjohtaja hoitaa pakollisia hallinnollisia töitä (laskujen hyväksynnät, esimiestehtävät, OKM tukihaut jne.). Mikäli teillä on tarve olla yhteydessä toiminnanjohtajaan puhelimitse noina päivinä toivomme sen osuvan klo 12:00 ja klo 14:00 väliin. Muina päivinä toiminnanjohtaja ei ole töissä.

Jotta tärkeät viestit tulevat luetuksi, tulee yleiset viestit lähettää toimiston yhteisosoitteeseen: office(ÄT)bridgefinland.com

Toimistosihteeri Timo Sairanen jatkaa työssä normaalisti. Toimistosihteerillä on normaali työaika ja työtaakkaa ei voida kasvattaa. Lisäksi Timolla on vuosilomia.

Seuratkaa tiedotusta liiton toimiston aukiolosta (kiinniolosta) liiton verkkosivuilla.

Kaikki liiton välttämättömät toiminnot saadaan hoidettua, mutta viiveitä ja laatuheikkenemistä tulee väistämättäkin.

Pahoittelemme asiasta mahdollisesti koituvia hankaluuksia ja viivästyksiä. Toivomme, että tänä hankalana aikana puhaltaisimme yhteen hiileen ja kannustaisimme toisiamme.

Hyvää kesää ja hyviä pelejä kaikesta tästä huolimatta:

toiminnanjohtaja Hulda Ahonen

Päivitetty: 2020-05-18 09:49:57

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle