Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Tiedotus Kilpailutoiminta

Tarkennuksia ja lisätietoja Turun Loppiaiskilpailun käytäntöihin.

Osallistujat lukekaa! Tärkeitä lisätietoja ja tarkennuksia. [2021-01-07 14:37:13]

Kuten kilpailun pääilmoituksessakin lukee, on kyseessä ensimmäinen kokeilu MP-kilpailusta netissä. Mikäli jostain syystä on pakollista, voidaan käytäntöjä muuttaa lennosta, jotta kilpailu sujuisi.

Tässä vielä joitakin huomionarvoisia käytäntöjä ja ohjeita:

1. Alertointi tehdään samoilla säännöillä kun, jos pelataan sermien (skreenit) kanssa. Eli itse alertoidaan ja selitetään omat tarjoukset. KAIKKI erityisemerkitykselliset tarjoukset on alertoitava. Eli D RD PASS ja kaikki tasot tarjouksissa, mikäli niillä on joku erityinen merkitys. Partnerin tarjouksia ei tarvitse, EIKÄ VOI alertoida, koska HÄN alertoi ja selittää ne itse.

2. UNDOt ovat käytössä, sillä verkossa voi käydä selvä näppivirhe ja ne on sallittua korjata sekä tarjotessa, että pelattaessa. UNDO:ta ei saa pyytää mistään muusta syystä, kuin näppivirheestä. Mieltään ei saa muuttaa. Peruutuspyyntö (UNDO) tulee tehdä heti (eli useampaa kierrosta ei voi peruuttaa). Mikäli tilanteessa näppivirhe on mahdollinen, tulee vastustajan hyväksyä UNDO. On kohteliasta kiittää vastustajaa UNDON antamisesta. Mikäli syystä tai toisesta on jälkikäteen sitä mieltä, että asia ei ole selvä ja kyseessä oli joku muu kuin näppivirheen korjaus, tulee kutsua paikalle kilpailunjohtaja. Tässä asiassa pelaajilta vaaditaan hyvää ja urheiluhenkistä käytöstä.

3. Kilpailussa käytetään pelistä poisputoavien pelaajien tilalla Robotteja, kunnes oikea pelaaja tulee takaisin tilalle. Tarkastakaa, että nettiyhteytenne toimii hyvin ennen kilpailua. On erittäin hankalaa pelata, kun pelaajat putoavat usein pois verkosta. Mikäli pelaajan netti katkeaa ja jatkaminen ei meinaa millään keinoin onnistua, tulee pelaajan ilmoittaa asiasta kilpailunjohtajalle viipymättä (soita). Muussa tapauksessa kyseessä on kilpailun kesken jättäminen ilman kilpailunjohtajan lupaa ja siitä seuraa kurinpitoraportti ja mahdollinen rangaistus.

4. Peliaika on noin 8 minuuttia jakoa kohden. SEURAAVA KIERROS alkaa heti kun kaikki ovat pelanneet edellisen kierroksen. Lisäaikaa ei anneta kuin kilpailunjohtajan omiin tarpeisiin. Kilpailunjohtaja korjaa tulokset tarvittaessa, joten hidastelu ei huonossa sitoumuksessa ole kannattavaa, vaan pelin sääntöjen vastaista. Pitäkää reipas tahti yllä, kahdeksan minuuttia/jako pitäisi riittää hyvin.

5. Mikäli la ja su kilpailuun tulee yli 40 paria, pelataan kilpailu kahdessa ryhmässä, jotta ruokatauko saadaan toteutettua. Kilpailunjohtaja siidaa ryhmät etukäteen. Ilmoittautua voi BBO:ssa vain siihen ryhmään, johon pari on sijoitettu. Jos et siis pääse ilmoittautumaan toiseen ryhmään, kokeile ilmoittautua toiseen. Itse kilpailun peluutusta ei voi siidata, joten mikäli vastustajia jää kohtaamatta, on se aina täysin arvalla, ketkä jäävät kohtaamatta. Johtuen siitä, että kahden ryhmän tulokset täytyy laskea yhteen käsin, menee kaksiryhmäisen kilpailun tuloksien julkaisemisessa kilpailunjälkeen hieman normaalia pidempään. Malttia, tulokset tulevat heti, kun ne saadaan.

6. Palkinnonsaajat ilmoitetaan tuloksissa X- merkillä nimien perässä. Tällöin pelaajan tulee lähettää Turun BK:n ohjeiden mukaan tilitiedot keskiviikkoon mennessä sähköpostilla: timo.arppe@gmail.com. Palkinnot maksetaan ke 13.1.2021 edellyttäen, että tilitiedot maksamista varten on silloin toimitettu. Suurin mahdollinen palkinto on 60€.

- Hulda Nyberg -


Päivitetty: 2021-01-07 14:37:13

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle