Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaIlmoitustaulu


Aihepiirit: Tiedotus

Toiminnanjohtaja palaa töihin perhevapaalta

SBL:n toiminnanjohtaja Hulda Ahonen palaa töihin. [2013-09-04 08:50:59]

SBL:n toiminnanjohtaja Hulda Ahonen palaa takaisin töihin.

Hallituksen päätöksen mukaisesti toiminnanjohtajan toimenkuva muuttuu ja pääpaino työssä siirtyy tiedotukseen, liiton- ja sen toiminnan kehittämiseen, yhteiskuntasuhteiden ylläpitoon ja varainhankintaan. Tärkeänä osana työtä ovat palautteen kerääminen jäsenkerhoilta ja pelaajilta, kilpailutoiminnan kehittäminen ja kansainväliset suhteet.

Toiminnanjohtaja tukee jatkossakin hallituksen, toimikuntien ja työryhmien työtä. Lähettäkää hallituksen käsiteltäväksi haluamanne asiat toiminnanjohtajalle (executive.officer(AT)bridgefinland.com), joka jatkossakin valmistelee hallituksen kokousten esityslistat.

Myös kilpailukalenterin valmistelu on Hulda Ahosen työlistalla. Vuoden 2014 kalenterin teko onkin toiminnanjohtajan ensimmäisiä töitä.

Toimenkuva tarkentuu syksyn aikana ja painotusalueet selkiytyvät kokemuksen perusteella. Tavoitteena on päästä keskustelemaan kerhojen toimijoiden kanssa ihan nokakkain tarvittavasta tuesta kerhojen toimintaan.

Bridge Areenalla liiton sihteerin töitä tehnyt Virpi von Gruenewaldt jatkaa jäsenrekisterin ylläpitoa, sekä hoitaa liiton laskutuksen ja liitolla myynnissä olevien tavaroiden toimituksen. Osoitteenmuutokset, kerhojen jäsenlistat, kirja- ja pinssitilaukset siis jatkossakin toimistosihteerille osoitteeseen (office.clerk(AT)bridgefinland.com ).

-H.A.-

Päivitetty: 2013-09-04 08:50:59

Näytä kaikki tiedotteet | palaa etusivulle